Your Toner & Ink Dealer in Suriname | SRD: 3852148 / USD: 3852156 

Phone

+5978662564

Address

Girjasingh straat #2403

Prints Ads-TonerGiant

Printservice│bedrijven en scholen

Printservice voor bedrijven en scholen

Heeft jouw bedrijf regelmatig printwerk dat gedaan moet worden en wil je dit uitbesteden aan een professionele printshop? Wij nemen graag jouw kopieer- en printwerk uit handen! Van dagelijkse prints tot posters. Van klein tot groot formaat, van simpele tot gedetailleerde afwerking.  We denken graag met je mee voor het beste, snelste of mooiste resultaat!

Studie materiaal

Moet je regelmatig lesmateriaal printen, zoals boeken, readers, cursusmappen en werkschriften? Laat al het materiaal dan bij ons printen. Wij printen dagelijks studiemateriaal van hoge kwaliteit. Je kunt gekoppeld worden aan een medewerker, zodat je altijd persoonlijk advies krijgt en je opdracht snel verwerkt wordt.

Vaste prijsafspraken op basis van jaarvolume

Iedereen wil graag snel en voordelig printen én binnen het budget.
In sommige gevallen is het dan voordeliger om te printen of kopiëren in grote aantallen. Maar het kan ook voordeliger zijn om vaker in kleinere aantallen te printen. Voor scholen, bedrijven en verenigingen kunnen we op basis van een jaarvolume vaste prijsafspraken maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Printshop Nickerie

Vaste prijsafspraken op basis van jaarvolume

Iedereen wil graag snel en voordelig printen én binnen het budget.
In sommige gevallen is het dan voordeliger om te printen of kopiëren in grote aantallen. Maar het kan ook voordeliger zijn om vaker in kleinere aantallen te printen. Voor scholen, bedrijven en verenigingen kunnen we op basis van een jaarvolume vaste prijsafspraken maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent!s.

Printshop Nickerie
Uitprinten in Nickerie

Neem op jouw manier contact met ons op

Uitprinten in Nickerie

Hoe wil je met ons communiceren en je printwerk aanleveren? Op allerlei manieren staan we je te woord, net wat jij prettig vindt. Misschien vind je het fijn om een vaste contactpersoon te hebben die je via mail opdrachten kan sturen. Of werk je liever online en bestel je via de webshop? Dan maken we gewoon een bedrijfsaccount voor je aan op onze webshop. Natuurlijk kun je ook altijd bij ons langskomen om ons persoonlijk te spreken.

In veel gevallen kunnen wij meer voor jou betekenen dan je in eerste instantie denkt.

Wij proberen altijd het optimale uit onze printers te halen. Dagelijks worden de printers nagelopen en gekalibreerd. Daarnaast wordt er altijd gezocht naar mogelijkheden om de printkwaliteit te verbeteren. Daarom is het je wellicht opgevallen dat onze printkwaliteit nu nog beter is!

Voor onze klanten proberen wij altijd de beste en laagste prijs te bieden voor producten. Echter door grote stijgingen in onder andere personeels- en papierkosten zijn wij genoodzaakt de prijzen aan te passen. Voornamelijk bij kleine oplage wordt een prijsverhoging doorgevoerd, grote aantallen zijn juist weer goedkoper. De nieuwe prijzen gaan 1 oktober 2020 in.

Goedkoop uitprinten
Laten Wij U Helpen Met Uw Print Werkjes. We Doen Het Tegen Een Betaalbare Prijs.-TonerGiant
FAQ- Uitprinten

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

FAQ- Uitprinten
Wat is snelste levertijd?

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Contact ons voor de volledige levertijden. 

Is dit een gevalletje duurkoop, goedkoop?

Zeker niet! Wij hanteren hoge standaarden bij Arantxaonline, alleen vinden wij het ook belangrijk dat prints betaalbaar zijn voor iedereen. Hier tegenover staat een fikse korting op onze prijzen (die sowieso al laag zijn!). De prijs-kwaliteit verhouding blijft zoals je die van ons gewend bent! 

Mijn vraag staat er niet tussen!

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Share This